29.09.2023.

11:14

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Teško je naći pesme!" Seka Aleksić potkačila domaće kompozitore: Nema mnogo dobrih autora!

Seka je na samom početku priznala da joj je izuzetno bitno da li će imati kvalitetan telefon.

- Svi se radujemo novim telefonima, volimo to. Kao neko ko je stalno na društvenim mrežama meni je jako bitno da su fotke i video snimci dobrog kvaliteta b- rekla je ona, a na pitanje da li ima neke snimke koje javnost ne bi trebalo da vidi odgovorila je:

- Nemam tajne snimke. Samo snimci dece.

Aleksićeva je mama dvojice dečaka, od kojih je jedan počeo da ide u školu.

Informer

 

- Iskreno sam malo u šoku... Nisam se navikla da dete ustaje rano i ide u školu. Brzo su prošle te godine.... Sjajno je prihvatio školu, obožava je, crta, piše... Miran je tamo u odnosu na to kakav je kod kuće. Jovan kopira Jakova 24 sata. Oni su dečaci koji odrastaju u ljubavi i to je valjda ishod svega toga - zaključuje pevačica.

Kaže da je sin Jakov isti kao ona.

- On je apsolutno moja kopija što se tiče ponašanja i svega, rekla bih i po izgledu. A Jovan je na tatu. On je smireniji, plane u momentu, ali Jakov je totalno ja. I tvrdoglav je jako.

Seka se trudi da što više vremena provede sa decom, igrajući se, te da smartfone ne koriste mnogo.

- Koriste telefone, ali ne često. Trudimo se da se više igraju i da imamo neku zabavu u kući. Ne zabranjujemo im telefone, jer nema potrebe. 

Aleksićeva je otkrila planove na polju karijere i rekla sa kojim problemima se susreće.

Informer

 

- Radim punom parom. Kad god sam rekla da ću biti u medijskoj pauzi, desi se nešto ovako, da ne mogu da budem. Sada trenutno pripremam novi album i moram vam reći da je jako teško naći dobre pesme. Ne bih rekla da ima nešto mnogo autora koji mogu da napišu dobre pesme. Ja volim da je pesma narodnjak i trenutno se borimo sa time moj tim i ja. Plan je bio da pesme izađu u decembru. ali će ipak izaći u februaru. Očekuje me jedan veliki projekat između ovog perioda i februara. Medijsku pauzu pravim upravo zbog albuma.