Autor: Informer.rs

29.09.2023.

17:16

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Ne mogu da kažem da me nije sramota": Istina o Aleksandri Prijović koju malo ko zna, pevačica se zbog ovoga svakodnevno kaje

Aleksandra se proslavila u "Zvezdama Granda" i od tada je jedna od najtraženijih pevačica u Srbiji.

Rođena je u Somboru 22. septembra 1995. godine, a odrastala je u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. Talenat za muziku je nasledila od bake i majke Borke koje su, takođe, pevačice. Od malih nogu je pevala na priredbama i društvenim događajima.

Sa samo 13 godina, Aleksadra je snimila čak dve pesme, a veliki uspeh je postigla sa pesmom "Za nas kasno je" 2015. godine. Prijovićka je već sa 14 godina počela aktivno da peva, a tada je počela da se takmiči i u "Zvezdama Granda", gde je celu Srbiju zadivila svojim vokalnim sposobnostima. Prva pesma koju je snimila nakon završetka takmičenja vinula ju je u zvezde i otvorila sva moguća vrata.

Informer

 

Aleksandra Prijović je vidno mnogo ulagala u svoju karijeru. Pevačica je nakon nekoliko singlova, snimila visokobudžetne albume i spotove.

Zbog prirode posla kojim je počela da se bavi, pevačica je zanemarila školu, a do diplome srednje škole, deli je samo jedna godina - koja joj je ostala nedovršena.

Informer

 

- Osnovnu školu sam završila u Belom Manastiru i bila sam odličan đak. Onda sam upisala Drugu srednju školu i završila redovno tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kada ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo - rekla je pevačica i dodala:

- Dosta sam putovala zbog takmičenja za Beograd i nastavu sam ostavila po strani. Ne mogu da kažem da me nije sramota što nisam završila četvrti razred. Kajem se i svakako želim da završim školu - izjavila je jednom prilikom Aleksandra Prijović koja je završila samo tri razreda srednje.

Podsetimo, Aleksandra Prijović večeras održava svoj drugi solistički koncert u Areni.