02.10.2023.

20:35

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Jelena Karleuša novom izjavom provocira estradu! Pevačica nikad surovije o kolegama: "Moji tvitovi su važniji od nečijih karijera" (VIDEO)

Jelena Karleuša više od mesec dana nalazi se u žiži javnosti, prvo zbog svoja dva nova albuma "Alfa" i "Omega", potom zbog besplatnog koncerta u Beogradu, a onda i zbog "peckanja" koleginica s estrade.

Nakon što je žestoko odgovorila Svetlani Ceci Ražnatović, udarila je na Lepu Brenu, a onda je na red došla i "kraljica bakšiša" Tea Tairović.

Informer

 

Pevačica je zatim žestoko odgovorila tviterašima na zlurade komenatre, a preko Instagram profila se oglasila iz Dubija gde trenutno odmara i puni baterije za nove poslovne poduhvate. 

-Ja ne znam šta se dešava, ostavim vas na dva dana i odem da se odmorim od svega, mnogo sam radila celo leto i desi se Treći svetski rat - započela je Jelena, pa otpevala stihove svoje nove pesme "Euforija oko mojih storija", a zatim nastavila:

-Ljudi polako, polako! Preterujete! Znam da su moji tvitovi bitniji od nečijih karijera, ali polako, biće sve u redu. Vraćam se brzo i nastavljam tamo gde sam stala - istakla je pevačica.

Informer

 

Podesetimo, Jelena je potkačila Teu Tairović i to u odgovoru na komentar jednog korisnika društvene mreže Iks "da ona sedi kući i samo pljuje po svojim kolegama".

Dok Prija kida u Areni, Tea kida u Americi, a neko sedi kući, piše tvitove i pljuje po svojim mladim i uspešnim koleginicama... Svako u skladu sa svojim mogućnostima - pisalo je u jednom tvitu.

Jelena je videla ovaj komentar, pa je u svom stilu žestoko odgovorila: 

- A ti znaš i gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim... Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja... Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani - zaključila je JK.