03.10.2023.

17:23

Foto: ATAIMAGES/Zoran Sinko

Džet set

Ana Nikolić udarila na Rastu zbog Velje Nevolje: "Ne možeš zbog PRINCIPA!"

Pevačica Ana Nikolić ušla je u sukob sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom nakon njegovog intervjua u kome je istakao da bi majci svoga deteta uvek pomogao.

Nikolićevu je Rastina izjava isprovocirala, pa ga je u objavi na Instagramu nazvala "Rastarletom", ali i indirektno "pecnula" zbog povezanosti sa Veljko Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja. 

Ana je, naime, istakla da njen lik u filmu ne može da koristi "jer nije Frensis Ford Kopola, ali i iz PRINCIPA", što je direktna aluzija na navijačku grupu na čijem je čelu bio Belivuk. 

Ovim povodom, kontakrirali smo pevačicu koja je na naše pitanje "da li je baš na to mislila", rekla sledeće.

- Ko razume, shvatiće - kaže Ana Nikolić za Informer.

Informer

 

Podsetimo, Stefana Đurića Rastu i Velju Nevolju povezivali su u nekoliko navrata zbog poznanstva, a spekulisalo se i da je reper stihove svoje pesme "Beli grad" posvetio baš njemu, što je on demantovao:

Nisam mu posvetio pesmu, to je malo meni gej priča, pesma je nastala pre nego što sam ga ja video u životu. Ne volim da se uplićem u stvari koje ne znam, osetio sam milion nepravdi na svojoj koži, da ljudi osuđuju, a ne znaju puno - rekao je svojevremeno Rasta za Kurir.

- Majmune, obriši to belo s nosa
Braća u koloni zatamnjena kao Mosad
I kad ti dođu, više ništa neće biti kao dosad (Je, je, je!)
Kad ti dođu više ništa neće biti od tvog posla, ne
Stvari se rade iz principa (Je!) -
stihovi su pesme "Beli grad".