04.10.2023.

18:07

Foto: informer/printscreen

Džet set

Marko opustio ruku, muzičare samo kiti evrima! Uzavrela atmosfera na proslavi rođenja, evo šta radi Anabela za to vreme

Bivša rijaliti učesnica, Luna Đogani jutros se porodila i na svet donela devojčicu kojoj su njen suprug, Marko Miljković i ona dali ime Lana. 

Marko je slavlje prvo započeo u njihovom porodičnom stanu, gde se nije odvajao od Luninog oca, Gagija, a zatim je porodicu i prijatelje okupio u jednom beogradskom restoranu, gde je došla i muzika. Miljković je sve vreme kitio muziku novcem i zajedno u glas pevao sa njima. 

Informer

 

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je na proslavu došla i Lanina baka, Anabela Atijas. Anabela je dugo bila u sukobu sa Markom, zbog čega je propustila slavlje povodom rođenja prve Lunine ćerke Mie, a sada su konačno zakopali ratne sekire.

Sa Atijasovom je došla i njena najmlađa ćerka Blankica, kao i partner Andrej. Mia se nije odvajala od svoje bake koju je sve vreme grlila i igrala se sa njom. Anabela nije mogla sa sakrije osmeh sa lica, a čak je u jednom momentu i zapevala sa muzikom. 

Informer

Podsetimo, Đoganijeva se porodila u 9 ujutru, a ubrzo je pokazala i kako Lana izgleda.

- Ćao, ja sam Lana Miljković, rođena sam 04.10.2023 u 09:00h! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svetu i sigurna sam ćeš imatu najbolju sestru na svetu! Fali nam naša prva buba - napisala je u objavi Luna Đogani.