05.10.2023.

10:00

Foto: ATA Images

Džet set

Aneli saterana u ćošak, priznala da nema venčani list! Evo zašto su išli kod Karamujića, Asmin pričao istinu!?

Aneli je pri samom ulasku otkrila je da ju je suprug Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević. Dok je Asmin demantovao navode da je bio oženjen s njom, Aneli tvrdi da su verski venčani, a sada je progovorila i o detaljima samog čina koji je navodno obavio Mehmedalija Karamujić koji je poznat po isterivanju đavola.

Informer

 

- Da li si stvarno verski venčana - glasilo je pitanje voditelja za nju a ona je odgovorila:

- Da. To je bio Mehmedalija Karamujić, to je bilo kod mene u kući u Sarajevu. Moja mama je bila, moj brat... Sređeno je da on dođe iz Brčkog, moj prvi rođak je bio tu, bio je od brata najbolji prijatelj kada je on sve to radio. Isterivao je Asminu to, onda nas je posle pola sata venčao, na kameri je bio njegov najbolji prijatelj, kum - a voditelja je zanimalo da li je venčanje bilo isplanirano:

Informer

 

- Da li ste to venčanje zakazali unapred ili je on došao da isteruje đavola, pa ste došli spontano do toga - pitao je voditelj Aneli, na šta je ona odgovorila:

- Ne, njegov najbolji drug je insistirao da to bude tada. To je organizovao njegov najbolji prijatelj... Nismo potpisali ništa.

Informer

 

Ovim je Aneli bacila sumnju na sve njene izjave vezane za Asmina, jer ne postoji nijedan dokaz da su Ahmićeva i on bili venčani. Šta više, Durdžić je našoj redakciji priložio dokumente koji dokazuju da nikada nije bio u braku, a pored toga, Karamujić je otkrio da su oboje bili njegovi pacijenti, te da ih nije venčao.

Tagovi: