06.10.2023.

14:02

Foto: Maša Banđur

Džet set

"Votkom perem noge, ja ne pijem" Ana Nikolić ponovo šokira, sada najavila koncert na Ušću

Ana je sinoć bila gost na rođendanskom slavlju frizera Stevana Radivojevića i tom prilikom dala je izjavu za emisiju Ekskluzivno u kojoj je objasnila otkazivanje koncerta u "Štark Areni":

Informer

- Ja sam znala da koncerta u Areni neće biti...Sada sam se usresredila na Ušće. Korona mi je pokvarila prošli projekat ''Klinika''... od tada je sve bilo nešto usput, slabo... što bi pokojna Marina rekla ''seci uši, krpi dupe''! Evo ja sada posle noćnog provod aidem pravo u studio da pevam novu pesmu, ne mrzi me da to radim i u tri ujutru - rekla je pevačica.

Alkohol se stalno vezuje za Anu, a ona je sada objasnila za šta joj je potrebna votka koju je nedavno kupovala u ogromnim količinama, te snimljena u jednom marketu:

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa... u šest sati ujutru, ja bosa... To je bilo tako prljavo. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu ''Ana pije'', pa ne pije, samo steriliše noge... šta da radim - kazala je kroz osmeh Ana.

Informer

Pevačica se osvrnula i na uspeh Aleksandre Prijović, pa je pomenula i Milicu Pavlović sa kojom je bila u ''sukobu'' zbog pesme ''Provereno''!

- Uvek sam podržavala Priju. Čestitam joj na uspehu i to niko ne može da joj ospori. Što s etiče Milice, ako me pozove na koncert rado ću joj biti gošća. Ja sa njom nemam problem, i ona i ja smo žrtve nekih drugih ljudi u celoj toj priči - dodala je ona.