07.10.2023.

17:00

Foto: ATAIMAGES

Džet set

(FOTO) Bikovićeva trudna devojka objavila u kakvom je stanju: Evo šta se dešava sa bebom

Budući roditelji su najlepšu vest mesecima krili, a kako je Ivana u poodmakloj trudnoći i stomačić se uveliko nazire odlučili su da sreću podele sa svetom. 

- Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati - napisao je nedavno glumac na svom profilu, a brojne fanove zanimalo je kako buduća mama izgleda.

Na društvenoj mreži Instagram sada je osvanula prva fotografija trudne Ivane Malić.

Bikovićeva devojka pozirala je u uskoj haljini bež boje preko koje je obukla teksas jaknu. Stajling je upotpunio kardigan preko ramena i tamne naočare dok joj je kosa bila uvijena u blage talase. 

Informer

Stomak je bio u prvom planu, pa se sada jasno vidi da je Milošev naslednik ili naslednica krupna beba. 

Informer

Podsetimo, Ivana i Miloš su vezu započeli prošle godine u Rovinju, a prvo zajedničko pojavljivanje usledilo je na premijeri filma "Južni vetar 2 ‒ Ubrzanje".