07.10.2023.

23:15

Foto: Insider

Džet set

Pojavila se nikad viđena fotografija Brene i Bobe! Živojinović zaljubljeno gleda pevačicu, a ona se potpuno istopila (FOTO)

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinovć važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a u braku su nekoliko decenija. 

Informer

 

Brena i Boba privlače pažnju gde god da se pojave, a sada se na internetu pojavila jedna njihova fotografija koja je svima privukla pažnju.

Naime, Boba je bio jedan od najuspešnijih tenisera svojevremeno, a najveća podrška mu je bila upravo Brena. Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj se vide njih dvoje kako poziraju na teniskom terenu. Slobodan je tada bio mlađi i mršaviji, i zaljubljeno je gledao u Brenu koja se "istopila" pored njega, a osmeh sa lica nije mogla da sakrije. 

Podsetim, Brena je nedavno progovorila o njenom i Bobinom braku. 

- Nijedan brak nije idealan, takav ne postoji. Ali ako ljudi vole i poštuju jedno drugo, ako imaju tu tradiciju, jer se to i nasleđuje, odnosno uči u porodici, onda sve može da se prevaziđe. Pored ljubavi, ljudima je potrebno i poštovanje, a ono treba da se stekne i zasluži. Mi smo tokom 35 zajedničkih godina, od toga 31 u braku, imali razne situacije, svašta nam se izdešavalo, i lepo i ružno, i mislim da nas je to još više spojilo kao bračne partnere i prijatelje. Kao i našu decu, jer su ljubav, poverenje i snaga da se izdrže teški momenti u porodici nešto što zaista treba i znati i umeti. Kad bi postojala knjiga, neki pravilnik za brak, sigurna sam da bi bila među najčitanijima, ali je do sada, nažalost, niko nije napisao - zaključila je Brena nedavno za magazin "Gloria".