08.10.2023.

17:08

Foto: ATAimages

Džet set

Zavezala mašnice i jedva prekrila intimne delove! Haljina Selme Bajrami digla buru na mrežama, svi je osuđuju zbog stajlinga (FOTO)

Bosanska pevačica Selma Bajrami prepoznatljiva je javnosti po moćnom vokalu, ali i mladalačkom izgledu, s obzirom na to da gazi petu deceniju. 

Selma je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju koja je izazvala pravu buru. Ona je pozirala u provokativnoj plavoj haljini sa ogromnim prorezima sa strane, koja samo što nije otkrila intimne delove tela zbog rupa koje je imala.

Informer

 

Selma je odlučila da pokaže svima čime raspolaže, a definitivno je jedna od retkih koja sme da se usudi da ponese ovako provokativnu haljinu, ali ono što su mnogi zaključili jeste da joj godine ništa ne mogu, posebno njenom telu koje je ostalo identično kao i pre dvadesetak godina.

Međutim, zbog ovakovog Selminog izdaja usledili su brojni negativni komentari. 

"Što je mnogo, mnogo je", "Gde su ti gaće, ova haljina je skandalozna", "Au, šta je ovo?", "Neprijatno mi je da je gledam", "Zaboravila gaće", "Ovo je strašno", "Jeftino", "Kako je nije sramota" - nizali su se komentari na račun pevačice.