09.10.2023.

08:01

Foto: Društvene mreže

Džet set

Elena i Jugoslav samo ovu vilu nisu podelili nakon razvoda! Dizajnerku i biznismena spojilo punoletstvo sina, prijatelji ih ponovo povezuju (VIDEO)

Vilu na Kosmaju su brzinski prodali Jeleni i Novaku Đokoviću, ali ovu u Crnoj Gori nisu uspeli jer su je, kako kažu dobro upućeni, previše cenili.

Kako se pisalo, oni su na ravne časti podelili sve, osim kuće u Ljutoj.

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Informer

Elena je jednom prilikom na Instagramu objavila i kako izgleda unutrašnjost vile, koju je sredila kao iz bajke, koju je nazvala "letnjim hramom".

Iako Jugoslav ređe odseda u ovoj vili i on je koristi kada provodi vreme sa sinom Simonom u Crnoj Gori dok ju je Elena u potpunosti uredila po svom ukusu. Ona je u nekoliko navrata i objavljivala fotografije kako pre, tako i nakon preuređenja.

A kako su Elena i Jugposlav na slavlju svog sina bili veoma bliski i prisno plesali, njihova prijateljica iznenadila je opisom: "Za mene uvek jedno". Ovo je sve šokiralo, pa mnogi misle da je došlo do pomirenja Elene i Jugoslava. 

Informer