Autor: Informer.rs

14.10.2023.

14:25

Foto: Novak Đurović, Miloš Rafailović, ATA Images

Džet set

Ovo su srpske zvezde koje su fanovi zauvek urezali na koži! Šokiraćete se kada budete videli tetovažu posvećenu Vesni Vukelić Vendi

U ovom tekstu vam otkrivamo koje sve javne ličnosti su završile na telu svojih obožavalaca.

Mile Kitić

Tokom višedecenijske karijere, prošao je mnogo toga, ali ipak je jedna stvar uspela da ga ostavi bez teksta. Jedan od fanova istetovirao je pevačev portret na ruci. Gotvo preslikan Miletov lik raznežio je i samog pevača koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i napisao: "Svaka čast".

Informer

 

Svetlana Ceca Ražnatović

Najpoznatija srpska folkerka je takođe dobila tetovažu svog lika. Vatreni obozavatelj je uradio rukav sa Cecinim likom.

Informer

 

Jana Todorović

Mnogi bi za Janu Todorović rekli da je kraljica dobrog provoda i vanvremenskih hitova, a iako joj za to svakodnevno stižu potvrde ovoga puta i sama pevačica je ostala šokirana.

Naime, na svom Instagram profilu se i ona pohvalila fotogafijom tetovaže njenog lika koji je jedan od fanova istetovirao na svom telu.

Informer

 

Elena Kitić

Pevačica Elena Kitić pohvalila se gestom jednog njenog obožavatelja, koji je na ruci istetovirao njen lik i naziv njene pesme! 

Milica Todorović

Milica Todorović doživela neverovatno iznenađenje. Na nastupu joj je prišao momak i raskopčao svoju košulju, a na grudima je bio Miličin lik.

Informer

 

Tanja Savić

Tanju Savić je jedan fan obradovao povodom njenog 36. rođendana i istetovirao njen lik na ruci.

Informer

printscreen/Instagram

Jasna Milenković Jami

Nakon što su se neke od pevačica na naše javne scene pohvalile tetovažama fanova, posvećene upravo njima, na red je došla i Jasna Milenković Jami.

Informer

 

Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi ima armiju fanova, te je i ona dobila jednu od lepših tetovaža.

Informer

 

Zorica Brunclik

Ne tetoviraju se samo mlađe pevačice, jedno večno obeležije je dobila i kraljica narodne muzike. Mladić odlučio je da istetovira lik folk pjevačice Zorice Brunclik na ruci.

Informer