11.10.2023.

15:23

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Džejla Ramović oduvala Mariju Šerifović! Pevačicin šok odgovor se neće svideti evrovizijskoj pobednici

Pobednica takmičenja "Zvezde Granda", Džejla Ramović, i njena mentorka Marija Šerifović, svojevremeno su bile bliske, do te mere da se godinama unazad pričalo kako među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Međutim, u poslednje vreme ove dve vrsne pevačice ne mogu se videti u istom društvu, pa ne čudi što su mnogi stava da se taj odnos "poljuljao". U prilog tome ide i sinoćno Džejlino gostovanje u emisiji "Amidži šou", gde je upitana nekoliko interesantnih pitanja, a u jednom se spominjala i Šerifovićeva, odnosno njen novi album.

Informer

 

Jako bih volela bih da idem na Evroviziju - rekla je Džejla na pitanje šta bi volela da ostvari, a potom je upitana i za koje bi pesme volela da su njene. 

"Zvuk tišine", "Šapat vetrova"... Ima raznih pesama - odgovorila je pevačica.

Na pitanje kakvog partnera priželjkuje u životu, Džejla je rekla:

Nekoga ko je jači od mene, ko nema problem sa emocijama.

Informer

 

Ipak, pitanje koje je privuklo najviše pažnje jeste i "čiji joj se album više dopada: Šerifović, Prijović ili Tairović?"

Prijović - odgovorila je bez spominjanja Marijinog albuma u bilo kom kontekstu, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama.

- "Jeste li primetili da je pukla tikva između Džejle i Marije? Ništa nije objavila o njenom novom albumu, svaki put je birala nekog drugog umesto Marije...", "Džejla više ne vadi, nije više cica-mica", "Gotovo, Džejla lagano otkačila Mariju" - samo su neki od komentara.