11.10.2023.

16:00

Foto: Marija Timotijević

Džet set

(FOTO) Glam Galaxy Suzane Perić Premijerno na Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu!

Jedna od najpoznatijih srpskih dizajnerki, Suzana Perić, predstaviće svoju novu stvaralačku misiju na Serbia Fashion Week-u, za žene svih generacija i iz svih delova sveta. Posetioci Nacionalne nedelje mode imaće priliku da pogledaju kolekciju Glam Galaxy premijerno u Srbiji, u Novom Sadu u nedelju, 15. oktobra u 21 čas u Master centru Novosadskog Sajma. Samo pet dana posle ove premijere, ljubitelji mode će prisustvovati reviji Suzanine nove kolekcije u Čikagu, na prestižnom World Fashion festivalu, dok će 30. oktobra biti predstavljena na Fashion Week-u u Atini.

Informer

Premijerno na Nacionalnoj nedelji mode u Novom Sadu, posetiocima će biti predstavljena autentična stilska vizija cenjene srpske dizajnerke koja je stekla poštovaoce širom Evrope, predstavljajući svoje kolekcije na najeminentnijim modnim događajima i nedeljama mode. Da lepota dolazi iznutra i da su godine samo broj, svojim prisustvom će pokazati i poznata novinarka i voditeljka, Biljana Obradović koja je, kao zaštitno lice kolekcije Glam Galaxy, primer kako žene i posle četrdesetih, mogu raskošno pleniti svojom lepotom i stilom. Mecosopran i solistkinja Beogradske opere, Ljubica Vraneš će svojim scenskim  nastupom uneti duh glamura i osvetliti pozornicu manifestacije Serbia Fashion Week tokom predstavljanja nove kolekcije Suzane Perić. 

Informer

Suzana Perić  kroz kolekciju Glam Galaxy predstavlja haljine od svile i brokata, smelih krojeva, obogaćene detaljima ručne izrade.  Poigrava se klasikom dovodeći je u kontekst popularnog futurizma. Ženskim odelima daje novi sjaj rušeći konvencionalne kanone. Blejzeri postaju umetnost koja se nosi, bluze i korseti pretvaraju se u drugu kožu koja slavi snagu ženstvenosti. Koloristički kolekcija osvaja hrabrim tonskim dijalozima. Srebro i zlato se slivaju u jedinstveni tok otmene senzualnosti dok detalji u vidu bisera, tirkiza i kristala slave večitu žensku zaljubljenist u lepotu. Akordi kraljevski plave ili kardinalske crvene sada se pojavljuju u novom kontekstu - slave prošlost i streme ka budućnosti.

Informer

Glam Galaxy  sa Suzanom Perić je korak dalje u umetnočkom stvaranju, polje u kojem  glamur nema potrebe prevoditi. On se instinktivno razume i oseća. Lepota dolazi iznutra, a glamur osvaja svet!