14.10.2023.

13:01

Foto: Instagram prntscreen/t.stamenova

Džet set

I Milica Pavlović na glamuroznoj svadbi u Skoplju! Pevačicu tretirali kao svetsku zvezdu, a ona objavila i fotografije sa slavlja

Osim Cece koja je bila glavna gošća na slavlju i slavnog ruskog repera Timatija, nastupila je Milica koja je objavila snimke sa glamurozne svadbe iz jednog luksuznog hotela u centru Skoplja. 

Informer

Mladenci koji inače žive u Monaku, želeli su da svadbu naprave upravo ovde, odakle im vuku porodični koreni, a jedna od želja bila ima je da im ovaj poseban dan uveliča i Milica, što je pevačica rado i ispunila.

Informer

Na velelepnoj bini su se smenjivale brojne zvezde iz celog sveta, koje su gostima otpevale razne hitove, a kada je bilo vreme za tortu, kao gost pojavila se Milica Pavlović koja je spektakl započela pesmom "Provereno".

Informer

Milica je za ovu priliku izabrala malu crnu haljinu, koja je savršeno istakla pevačicinu liniju, a kada je zaplesala, u sali je nastao potpuni haos.

Iako je otpevala samo par pesama, Milica je napravila dobru podlgu za ostale kolege, te se žurka nastavila. Nema sumnje da i svetski džet set ume da prepozna dobru energiju, budući da većina gostiju nije sa naših prostora i nisu razumeli nijednu reč pesama koje je Milica izvela, a opet su se i te kako veselili.