14.10.2023.

14:54

Foto: Printscreen You Tube, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Hrvatica žestoko odbrusila voditelju HRT: Iznela svoje mišljenje o Aleksandri Prijović i zbog ovoga ćete je zavoleti (VIDEO)

Mediji ovih dana ne prestaju da pišu o Aleksandri Prijović. Mlada pevačica napunila je tri beogradske "Arene", a nedavno su u prodaju puštene karte za čak petu zagrebačku "Arenu".

Ipak, čini se kako Hrvati uporno pokušavaju da ospore uspeh srpske pevačice, iako je očigledno da narod želi da je sluša. Pored toga što su nedavno pokušali da Aleksandrinu izjavu da je "pevačica svih naroda" preokrenu u to da nije srpska pevačica, što je ona odmah oštro demantovala za "Informer", čak i po njihovim medijima konstantno pokušavaju da ospore njen rad.

Informer

 

Iako prodaja karata za njene koncerte u Zagrebu govori drugačije, fenomen Aleksandre Prijović se konstantno provlači po hrvatskim medijima i to, nažalost, često u kontekstu toga da vrsta muzike koju ona peva nije primerena za to područje.

Upravo tim povodom je u jednoj emisiji na HRT gostovala Petra Mamić, mlada studentkinja, koja se uopšte nije libila da iznese svoje mišljenje, a malo je reći da je voditelj zbog njega bio u šoku.

- Da li vam predstavlja problem što je ona srpska pevačica? - postavio je voditelj pitanje Petri, govoreći o Aleksandri Prijović.

Informer

 

- O ukusima se ne raspravlja, i to je to. Mislim da nama mladima to ne predstavlja takav problem, što je to srpska muzika. Većina sprskih izvođača koje mi slušamo je došla do tridesetih godina - rekla je mlada devojka i dodala:

- Znači, ni oni zapravo nisu proživeli rat, i mislim da smo mi to nekako stavili po stranii da je za nas muzika - muzika, nebitno iz koje zemlje dolazi.

- Dakle, vi niste izdajnici Hrvatske? - našalio se voditelj narednim pitanjem.

- Bar mi mislimo da nismo - kroz smeh je odgovorila Petra.

Pogledajte Petrino simpatično izlaganje, nakon kojeg je pobrala mnoge simpatije: