14.10.2023.

19:16

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Opet zaratili Ana i Rasta, pršte brutalne uvrede, optužila ga da je član Belivukove ekipe!

Pevačica Ana Nikolić, koja je u poslednje vreme u žiži interesovanja javnosti zbog skandala koje niže, nedavno je ponovo otkopala ratne sekire sa bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom.

Informer

 

Međutim, ovog puta reper joj nije ostao dužan. U prilog tome svedoči privatna prepiska, koju je pevačica objavila na društvenoj mreži Instagram, a koju joj je navodno poslao reper. 

- U našoj vezi/ braku ni jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album u životu si provela na "lečenju" i otkazivala jer si lenjština. Sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad ti neću dati ništa. Nakon pretnje mojim roditeljima možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne preokrene u zanemarivanje deteta, a to je krivično i ide se u zatvor. Ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom veštaku. Prestani da se ložiš više. Jer smo se toliko uplašili od tvojih pretnji, kao što vidiš. A sad lepo od**i - besno je Rasta poručio.

Informer

 

Na ove Rastine reči, Ana nije ostala dužna, a bivšeg muža je čak u tekstu koji je objavila na Instagrm profilu optužila da je član Belivukovog klana. 

-Da li je ovo psihičko zlostavljanje, pitam? Ovakve poruke ja čitam 6 godina... I ćutim... Ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić - Rasta, vrlo blizak saradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od 4 meseca... Pod pretnjama smrću. Mislim da sam dosta ćutala i trpela psihičko zlostavljanje. Od ovog trenutka čitaćete svakog dana o gospodinu Rasti, zvaničnog člana ekipe Veljka Belivuka koji je mleo ljude u mašini za meso. P.S. Svaka moja suza pored praznog kreveca je hiljadu godina samoće za odgovorne. Baš to im se i desilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnik Rasta još uvek nije mafija i zašto nije dobio 100 godina zatvora?