15.10.2023.

08:22

Foto: ATA Images

Džet set

Milan Stanković iz manastira otišao na rejv žurku! Crna majica, debeli lanac oko vrata i naočare, pevač igrao celu noć bez prestanka

Pevač Milan Stanković skrenuo je veliku pažnju javnosti na sebe već prilikom prvog pojavljivanja u takmičenju "Zvezde Granda", a od tada je njegova karijera krenula samo uzlaznom putanjom. U jeku popularnosti Milan se povukao sa scene i počeo vreme da provodi u manastiru. 

Milan je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu, a sinoć je bio na jednoj rejv žurki u Beogradu. 

Informer

 

Naime, Stanković je na žurku došao sa u pratnji dva drugara i dve devojke i provlačio se kroz masu ljudi. Iza tamnih naočara se skrivao od znatiželjnih pogleda, dugu kosu je vezao u punđu, a oko vrata je imao debeo lanac. Pevač je sve vreme đuskao i veselio se u svom društvu.

Podsetimo, kako su mediji pisali, Stanković je trebalo da krajem avgusta obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali je, kako se navodi, odbijen, a onda je nakon toga isplivao njegov snimak sa jedne svadbe na kojoj se latio mikrofona i zapevao.

 
$bp("Brid_97350040", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1416838"});

Naime, na snimku se tada video Milan, koji je obučen u crnu košulju i farmerke, sa dugom kosom koju je vezano u rep, pevao hit svog kolege, Zdravka Čolića.

Nakon što je snimak ugledao svetlost dana, Stanković se opet vratio u manastir, a na svom Instagram profilu podelio je snimak iz svetinje koja se nalazi u Grčkoj.