17.10.2023.

21:40

Foto: Masha Bandjur

Džet set

"Rukovali smo se i dogovorili..." Pljugica za Informer otkrio u kakvom je odnosu sa Desingericom!

Naime, Despić je rekao da je razočaran u njega i priznao da će sarađivati samo do 15. januara, te da će obojica započeti solo karijere.

- Pričali smo, ispravili smo odnose. Seli smo, razgovarali smo k'o ljudi... Bilo je tu nesuglasica, zato je to i dospelo u javnost... Rekao sam šta meni smeta, on je rekao šta njemu smeta i našli smo kompromis, rukovali se i dogovorili se da do 15. januara radimo zajedno. Tako stoji i u ugovoru. Dogovorili smo se da detalje naše svađe ne iznosimo više u javnost i to je to - rekao je Pljugica i prokomentarisao Despićeve tvrdnje da je spavao dok je on radio u studiju:

- Svako je imao svoj deo posla. On je češće bio u studiju, ja sam gledao da guram taj internet fazon, da sve to promovišem... Svako je imao svoj deo posla, takav je i bio dogovor. Verovatno je, kad je to rekao u Amidžiju, bio isfrustriran i kivan, tako sam se i ja osećao. Svako tu radi dobar deo posla.

Pljugica je otkrio da li će se na predstojećim nastupima između njih osećati loša energija, na koju publika svakako nije navikla:

- Neće se osećati tenzije, dogovorili smo se da budemo u korektnim odnosima, nema potrebe da pravimo medijsku hajku, ljudi smo na kraju dana. Između nas nema tenzije, na bini ne može da se oseti ništa sem energije - poručio je Pljugica za Informer.