Autor: Informer/K.Ć.

19.10.2023.

08:00

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Maja Nikolić se obrušila na Gocu Tržan, a onda otkrila i sa kojim muškarcem su obe bile u vezi: "Čekala je da raskinem sa njim"

Naime, Maja Nikolić je bez dlake na jeziku priznala da je po njenom mišljenju Goca Tržan ljubomorna na nju, pa je navela i nekoliko razloga.

- Goca je jednoj devojčici koja je prelepo pevala moju pesmu u "Pinkovim zvezdicama", rekla da je ta pesma glupa, a ta devojčica je odlično otpevala i jako je talentovana, takođe joj je rekla da su to bezveze pesme, a sve su hitovi - odgovorila je Maja kao iz topa.

Osim toga, kada je Aca Bulić dospeo u žižu javnosti zbog povezanosti sa Anom Ćurčić, takođe se povela polemika između Maje Nikolić i Goce Tržan, pa je vatrena Nišlijka tim povodom izjavila sledeće:

Informer

 

- Čekala je da raskinem sa njim, on je bio tada neoženjen. Aca Bulić i ja smo raskinuli i on je tada otišao u London da se oženi i da bude sa nekom svojom ženom, ja sam rekla:"Meni to ne odgovara, ja da budem sa oženjenim čovekom ne pada mi na pamet", bez obzira što smo u Beogradu živeli, družili, voleli se... Ta priča naša je trajala tri godine. Goca Tržan je sa čovekom, mojim bivšim momkom, bila nakon mene, i to - bila je sa njim dok je bio u braku! Razlika između mene i Goce Tržan je ta što ja ne spavam sa oženjenima, što izuzetno poštujem svetinju braka, decu, familiju i porodicu jer postim i pričešćujem se. Ona ne da nije kuguarka, ona je dno i margina srpske estrade koje preko leševa i radeći svakakve stvari, spavajući sa tuđim muževima i momcima (Aca i ja smo tada imali vezu, njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane")... Čekala je da raskinem sa njim, da bi ona nakon toga bila u šemi sa oženjenim čovekom, jer se on oženio u međuvremenu. Ta netrpeljivost potiče od tada, eto da vam kažem i nešto što niste znali do sada - poručila je pevačica, međutim, Bulić se tada oglasio i demantovao aferu sa Gocom:

- Goca Tržan mi je uvek bila samo drugarica koju cenim i poštujem godinama - bilo je sve što je Bulić, prenosi Kurir.