20.10.2023.

08:55

Foto: ATA Images

Džet set

Ova pesma joj je bila najveći izazov! Karleuša otkrila oko koje numere se namučila, pa pozvala kolege da je izvedu bolje od nje!

Naime, u pitanju je pesma "Ja". Karleuša kaže da joj ta pesma bila veliki izazov, pa je tražila od kolega da je otpevaju što bolje i dala im koristan savet.

- Muzički izazov. Snimila sam puno preteških pevačkih pesama… Ali mislim da je teža i od "Tihog ubice" i "Ne vredi" upravo ova… "Ja". Veoma teška za live pevanje. Evo ga jedan pevački izazov svim mladim pevačima. Snimite kako pevate ovu pesmu i tagujte me. Objaviću onog ko bude najbolji i biće sa mnom gost u jednoj od narednih live emisija na televiziji gde ćemo ovu pesmu izvesti zajedno. Zapamtite, pored tehnike disanja, postavke vokala i dikcije, u ovoj pesmi je najbitnije srce! Emocija. Dajte mi vaše srce… - napisala je Jelena ispod snimka.

"Kakva emocija, svaka čast. Ovakvu emociju dobije osoba koja prođe kroz strašno teške periode u životu, koji te ojačaju, ali ipak ostave na tebe jedan pečat""Tvoje pesme su realno najteže i najzahtevnije. Pored "Magije", "Tihog ubice", "Pucaj u ljubav", "Savršenog zločina" brojnih drugih pesama. Niko to ne može otpevati osim tebe" - neki su od komenatara ispod objave.