Autor: Informer/K.Ć.

20.10.2023.

08:40

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Zavirite u velelepnu vilu Vere Matović! Cena nekretnine na Dedinju iznosi skoro četiri miliona evra

Pevačica nikada nije otkrivala detalje, ali je jednom prilikom, tačnije 1997. godine, otvorila vrata svoje kuće na Dedinju u emisiji "Muzička kutija", koju je vodila Nataša Ilić.

Tokom godina, ona je pažljivo ulagala u antikvitete, ekskluzivne stilističke komade i umetničke slike vrhunskih autora kojima je opremila svoj dom. Vrednost njene kuće procenjuje se na četiri miliona evra. Većinom se radi o delima srpskih slikara iz 20. veka, a izdvajaju se radovi Save Šumanovića, Uroša Predića i Paje Jovanovića.

Folerka je samo jednom otvorila vrata svog doma. Deo oko prozora krasilo je predivno cveće. Vera Matović je tom prilikom istakla da je u kuhini često, te da kada ne putuje i ne nastupa voli da gosti prijatelje i porodicu i priprema im omiljena jela.

Vila je na dva sprata je, sa ogromnom terasom i visokom gradom, a bukvalno izgleda kao dvorac.

Pevačicu, kako je priznala jednom prilikom, mnogo pogađaju negativni komentari zbog njene imovine.

- Mnogo me boli jer ja ne ulazim ni u čiji džep. Jako mi je žao jer su oni svi mogli da imaju sve isto kao i ja. Nemoj da me kritikuju, a čujem komentare. Tuga me hvata kad čujem kako Vera ima sve to. Oni su svi imali iste mogućnosti kao ja, a gde su? Isto su mogli da urade kao i ja. Razmišljala sam da me ne pita starost gde mi je mladost bila. Doživela sam lepe godine gde mogu sebi da priuštim i da mogu da radim, a mogu i da ne radim - iskreno je rekla Matovićeva jednom prilikom za medije.