21.10.2023.

21:33

Foto: Youtube printscreen

Džet set

"Incident nije imao nikakve veze sa mojim nastupom!" Oglasio se Nenad Jovanović Blizanac nakon vesti da je napadnut mačetom

U medijima se pojavila informacija da je u utorak, 18. oktobra došlo do incidenta ispred jednog lokala u ulici Pere Velimirovića.

Naime, navodno je nepoznati muškarac mačetom napao pevača Nenada Jovanovića i jednog radnika obezbeđenja, prilikom čega je radnika posekao po telu, te mu tako naneo povrede u predelu stomaka.

Informer

 

Pevač Nenad Jovanović Blizanac, koji je popularnost stekao u grupi "Blizanci" početkom dvehiljaditih godina sa bratom Peđom Jovanovićem, nastupao je to veče u kafani.

Tim povodom se na svom Instagram profilu oglasio i sam Nenad koji je istakao da on nema nikakve veze sa incidentom, jer je do toga došlo nakon njegovog nastupa u lokalu. 

Informer

 

- Evo ovim putem da se obratim u vezi naslova na portalima vezanih za napad na mene. Niko me nije napao! Koliko sam i sam kasnije saznao incident koji nije imao nikakve veze sa mojim nastupom se dogodio u utorak nakon radnog vremena ispred lokala u kojem sam nastupao i nemam informaciju da je bilo ko povređen. Hvala što brinete, ali sve je ok - napisa je Nenad.