Autor: Informer/K.Ć.

22.10.2023.

08:01

Foto: Printscreen/Kurir TV, ATA Images

Džet set

(FOTO) Dragana Mirković prvi put otvorila vrata svog dvorca! Zavirite u dom gde je živela i Marija Terezija

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić su izgradili svoj porodični dom u Beču, i to u predivnom dvorcu vrednom čak 50 miliona evra. Do sada je pevačica samo delimično prikazivala ovu impozantnu rezidenciju, ali sada je odlučila da pokaže više detalja svog luksuznog doma.

Njih dvoje su godinama ulagali u restauraciju zamka Ebenfurt, koji je ranije bio dom Marije Terezije. Nedavno su se preselili u ovu raskošnu nekretninu i sada je imaju priliku potpuno uživati u njoj.

Informer

 

Sada prvi put možemo da vidimo par prostorija njihovog doma. U dnevnom boravku se prostire ogromna garnitura u zelenoj i tirkiznoj boji, a dvorac poseduje i privatnu kapelu gde se i sama Marija Terezija molila. Dragana je pokazala i kolekciju automobila.

Pevačica ima i prostoriju s mnogo kožnih garnitura, kao i trpezariju koja je potpuno bela, od poda do plafona, ukrašena zlatnim detaljima, kako je prikazano u emisiji "Rame uz rame sa Draganom" koja se emituje na Kurir televiziji.

Nesumnjivo je da Dragana i njen muž uživaju u ovom neviđenom luksuzu, koji nadmašuje i najveće domove poznatih ličnosti s ovih prostora.