22.10.2023.

23:03

Foto: Informer/ATA images

Džet set

"A jedino je bitna kad se snima s našom pesmom!" Nakon optužbe da joj je ukrala pesmu, Mahrina otvoreno provocira Elenu Kitić (VIDEO)

Pevačica Marina Cvetković poznatija kao Mahrina, pre par meseci objavila je pesmu "Tu si zauvek" koja je izazvala buru u javnosti.

Naime, njena koleginica, Elena Kitić, ćerka poznatog folkera Mileta Kitića, oktivila je Mahrinu kako je navodno iskopirala spot i reči pesme "Fobije", koju je objavila mnogo ranije. 

Informer

 

- Navikla sam i vidim da sam inspiracija mnogima za svašta već dugo i ne ljutim se, čak mi je i drago, ali ovo je ozbiljna krađa, i muzički i vizuelno - napisala je Elena tada u svojoj objavi. 

Ubrzo nakon toga, na svom TikTok nalogu se oglasila i optužena Mahrina i odgovorila javno svojoj koleginici. Kako je ona izjavila, pesma je posvećena njenoj pokojnoj baki i kroz nju je želela da iskaže svoje najdublje emocije, kao i da ona nije iskopirala Elenu.

Informer

 

Rat među koleginicama brzo se završio, ali je svojom novom objavom na Tiktoku Mahrina izgleda ponovo "pecnula" Elenu. 

Naime, Mahrina se snimala u provokativnom izdanju uz pesmu Vojaža i Elene, a preko snimka je napisala stih iz pesme, koji je malo izmenila. 

U opisu snimka Mahrina je iskoristila hešteg "fobije", što je dodatno podgrejalo sumnje da provocira Elenu.