24.10.2023.

13:18

Foto: Printscreen You Tube/sezam produkcija

Džet set

"Imala sam 115 kilograma!" Vlasnica hita "Keš" isprozivala koleginicu na Pinku i šokirala transformacijom (FOTO)

Pevačica Bojana Mihrimah, vlasnika je nadaleko čuvenog hita "Keš", a ukoliko posedujete bilo koju društvenu mrežu, onda odlično znate o kojoj pesmi je reč, s obzirom na to da je ona i dan-danas viralna.

Bojanu svi pamte kao korpulentnu devojku, punu samopouzdanja, ali, istini za volju, dugo nismo imali priliku da je vidimo u medijima.

Ona je sada gostovala u jutarnjem programu na televiziji "Pink", a svojom fizičkom transformacijom šokirala je voditelje, ali i sve one koji su ovaj program uživo pratili.

Informer

 

Pevačica je vidno skinula dosta kilograma, ali je promenila i boju kose. O svojoj fizičkoj promeni pričala je u "Novom jutru".

- "Keš" je popularan već pet godina. Izdominiram, završim i odem - našalila se Bojana i citarala tekst svoje popularne pesme, pa dodala:

- Imala sam 115 kilograma. Bilo je teško, imala sam zdravstvenih problema. Uvek sam volela provokativno da se oblačim. Taj "Keš" mi je pomogao u karijeri, nastaviću da budem provokativna, a biće i normalnih pesama - rekla je ona.

Informer

 

Pored toga, Bojana je otkrila i koja pevačica joj se ne dopada privatno, a koje koleginice voli:

- Volim da je slušam kako peva, ali ne ovako, ima specifičnu boju glasa. Barbara Bobak. Volim Stoju, volim Seku Aleksić - istakla je u "Novom jutru".

Podsetimo se kako zvuči Bojanin čuveni hit "Keš":