24.10.2023.

14:31

Foto: Printskrin instagram

Džet set

Ekskluzivno! Ispovest dečka Aleksandre Mladenović nakon izlaska iz pritvora: Mnogo se volimo, radili smo na bebi

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Čečar, uhapšen je noćas nakon što je prekršio zabranu prilaska pevačici. On je u toku noći, nakon izlaska iz policijske stanice, otišao na adresu Mladenovićeve, zbog čega je policija reagovala.

Ipak, kako smo saznali, on je upravo pušten iz pritvora, a za Informer se sada i ekskluzivno oglasio:

- Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela.

- Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugo. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam - kaže Stefan za Informer, pa dodaje:

- Ona me je prijavila u besu, sve najgore je rekla o meni. Otišao sam po neke stvari i da popričamo na miran i normalan način. Nisam uopšte bio agresivan, bio sam smiren. Žao mi je što se ovo dešava jer smo radili na bebi.

Na pitanje da li je pevačica, kojim slučajem u drugom stanju, Stefan odgovara:

- Ne znam, ali ako jeste, od Boga je - kaže Stefan Čečar za Informer.