26.10.2023.

06:20

Foto: Promo

Džet set

"Nisam za vaš sitan novac!" Indi se nakon razvoda obratila svim udvaračima, brutalno im odgovorila na nepristojne ponude (FOTO)

Pevačica Indi Aradinović razvela se pre nekoliko meseci, a sada se oglasila na svom Instagram profilu i uputila jasnu poruku muškarcima koji pokušavaju da je osvoje. 

Naime, Indi je na svom storiju napisala da nije za kratke vezice, već da nju može samo da osvoji zgodan, harizmatičan i pre svega porodičan čovek. 

Informer

 

- Muškarci, smarate me više sa tim vašim udvaranjem, na koje ja nemam reakciju, nisam raspoložena ni za kakve kombinacije ili kako vi to zovete "ljubav". Bla, bla, truć, vaš sitan novac, nisam željna vašeg laskanja. Znam da sam vam s*ksi i neodoljiva, ali pre svega sam jako pametna i ne pokušavajte da potcenite moju inteligenciju - započela je Indi.

Informer

Indi je rekla da ne pada na lepe reči, nego na muškarca koji će se truditi oko nje. 

- Poštujem svačije zvanje i poziciji, ali ja ne padam na klasičnog muškarca, koji mi kaže tri lepe reči koje napamet znam. I ne čitam stare novine. Da se zna! Uživam u sebi najviše i u čarima koje mi je Bog dao, a to je zdravlje i lepota! Hvala mu za sve! Ne mogu svima pojedinačno da odgovaram, pa mi je lakše ovako! P.S. Padam na pametne, zgodne, harizmatične, slobodne, porodične i da nisu laki - zaključila je ona na svom profilu.