26.10.2023.

13:19

Foto: Informer

Džet set

Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović nakon što mu je naloženo da napusti Srbiju!

Stefanu Čečaru, bivšem dečku Aleksandre Mladenović, kako je Informer saznao, naloženo je da napusti Republiku Srbiju u narednih 7 dana

Ovim povodom, kontaktirali smo folkerkinog donedavnog partnera, koji je naša saznanja potvrdio i otkrio koji je razlog odluke.

- Tačno je. Moram da napustim Srbiju iz razloga što nisam prijavio boravak, ne zbog Aleksandre. Ona mi je namerno uništila budućnost lažima. Psihički sam loše i završio sam u bolnici - priča Stefan, a na pitanje da li postoji šansa za pomirenjem sa pevačicom, odgovara:

- Pomirio bih se s njom samo ako je u drugom stanju jer je ona ipak neko ko je bio moj - zaključuje Stefan za Informer. 

Informer

 

Podsetimo, prema priči našeg izvora, nakon niza incidenata između pevačice Aleksandre Mladenović i Stefana Čečara, bosanskohercegovačkom državljaninu naloženo je da napusti Srbiju.

Aleksandra i Stefan su juče bili oboje u PS Zvezdara, u različito vreme, da potpišu da su primili hitne mere. Ona je posavetovana da odmah prijavi bilo kakvo uznemiravanje, a njemu je sudija za prekršaje naredio da izađe iz Srbije u roku od 7 dana. Nije bilo nikakvih kasnijih prijava - rekao je izvor Informera. 

Sukob između Aleksandre Mladenović i Stefana Čečera poslednjih dana neprestano intrigira javnost, nakon što je pevačica prijavila bivšeg dečka za pretnje i uznemiravanje. Stefan je zabranu prilaska, koja mu je bila naložena prekšio, pa je ubrzo priveden.