28.10.2023.

10:54

Foto: instagram/informer

Džet set

Mešaj, mala! Jelisaveta zaplesala salsu, pokazala stomak i sve joj seva ispod kratke suknje (VIDEO)

Teodosićeva supruga, glumica Jelisaveta Orašanin redovno objavljuje fotografije i snimke iz provoda, a sada je zablistala. 

Informer

 

Ona je sinoć izašla s prijatlejima u provod, a onda je objavila deo atmosfere i svoj performans dok je plesala Latinoamerički ples. Ona je zaigrala salsu, a tom prilikom svi su gledali u njen obnaženi stomak i kratku suknju koja je na mahove sve otkrivala. Međutim, mnoge je iznenadiula tehnika kojom Jelisaveta pleše jer je sve odigrala neverovatnom brzinom, te deluje kao da Salsu pleše godinama.

On je jendom prilikom otkrila kako uspeva da izgleda savršeno:

Ključ je mera. Mislim da je mera ključ za sve i da svaka žena može da jede, ako je u meri sa svojom kilažom, šta god želi. Ja nikad nisam prešla svoju kilažu od 60 kilograma Kada odem na 61, vratim se na 59 kilograma, a onda se opet vratim na 60 - govorila je glumica ranije za domaće medije i dodala:  

- Nikada nisam dozvolila sebi da pređem tu kilažu, osim u trudnoći. To je žrtva, strašna žrtva. Kad mi kažu: 'Blago tebi kako izgledaš'. Žrtvujem se. Moraš malo da se mučiš za to. Ne ide to kao dar od Boga.