28.10.2023.

13:52

Foto: Informer/privatna arhiva/shutterstock

Džet set

"Tijanić je bio albatros, moj čovek, a ja njegova poslednja zvezda" Jovana Jeremić na 10-ogodišnjicu smrti istaknutog novinara

Jovana je jedna od 17.000 ljudi koji su se prijavili na RTS-ov konkurs "100 mladih stručnjaka za 21. vek" gde ju je Aleksandar Tijanić, direktor i glavni i odgovorni urednik RTS-a, zapazio:

Informer

- Kada me je video u 9. RTS - ovom krugu , rekao je Oliveri Kovačević da ću biti mega zvezda. U žiriju su bile Olivera Kovačević, Nataša Miljković, Rada Đuričić i Tijanić. Ja sam na RTS-u prošla najteže selekcije. A tada sam bila i deblja i nesređenija, ali to Tijanića nije omelo da prepozna moj nesporan talenat i harizmu. Uvek je govorio da imam harizmu koja te tera da me gledaš. Drska i prodorna, a dobra - kazala je Jovana za Informer i dodala:

Informer

- Tijanić je bio urednik koji je pravio zvezde, jedini. Ulagao je u talentovane, a ne antitalentovane jer Tijanić se nije plašio konkurencije i nije bio sujetan. Bio je veliki u svemu. Bio je Albatros. Moj čovek - kazala je Jeremićeva.