30.10.2023.

20:13

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Lakše mi je bez Uraganki!" Sanja Vučić o novom albumu i koleginicama: Otkrila i koju Prijinu i Karleušinu pesmu bi preuzela (VIDEO)

Sa samom početku, nekadašnja predstavnika Srbije na "Evroviziji" progovorila je o albumu prvencu.

- Naziv albuma je sam po sebi hrabar. Mada i ja sam samouverena što se tiče mog stvaralaštva. Kad sam rekla "remek-delo" nisam mislila da sam riba, nego da sam okrnjena. Radila sam na njemu tri meseca. Ne volim da izdvajam mnogo vremena kada stvaram, jer mi sve brzo dosadi. Imam duet sa Nućijem jer je lak za saradnju. Lavovi smo u horoskopu. Samo sa takvima snimam duete. 

Informer

 

Mnogi su očekivali da se na albumu nađe i duet sa Teom Tairović.

- Tea i ja smo imale mnogo obaveza. Nismo htele da žurimo, pa je ona izrazila želju da sačeka. Očekujte duet za kraj godine. 

Sanja je otkrila i koje pesme svojih koleginica bi volela da je snimila.

- Sviđa mi se pesma Tee Tairović "Budalo", "Sve po starom" Aleksandre Prijović, "Na zemlji Bog", Milice Pavlović i "Romane" i "Mašala" sa Karleušinih albuma. 

Informer

 

Otkrila je i da li joj je lakše kao solo izvođaču ili kao članici grupe "Uragan".

- Lakše mi je da nastupam kao solo izvođač. Naravno, postoje segmenti gde mi je otežavajuće. Mnogo je lakše pevati sa dve devojke, nego sam. Mada, lakše je i kada komuniciram s vama, pa može neko da odgovori umesto mene - kaže Sanja.

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod teksta.

Tagovi: