01.11.2023.

17:51

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Goca Tržan podivljala! Smeta joj što je pitaju za Karleušu, drsko odbrusila novinaru (VIDEO)

Albumi Jelene Karleuše privukli su veliku pažnju, a medije je, razume se, zanimalo mišljenje kolega ekscentrične pevačice, pa smo iz nedelje u nedelju svedočili različitim stavovima akonto "Alfe" i "Omege".

Ipak, jedna od onih kojima je to zasmetalo jeste Goca Tržan.

- Ne znam zašto svi novinari imaju potrebu sve javne ličnosti da pitaju za albume Jelene Karleuše. Sumnjam da nju pitate za bilo čiji od naših - rekla je Tržanova na TV Hajp. 

Iako je Jelena odlučila da ne reaguje i za Informer poslala poruku mira, Editino neprimereno ponašanje prrivuklo je ogromnu pažnju javnosti, koja nije zaboravila njene reči zahvalnosti upućene ekscentričnoj plavuši. 

Informer

 

Naime, Aradinovićeva je pre tri godine, gostujući u emisiji "Netkulturno", progovorila o Karleušinom dobročinstvu, istakavši tom prilikom da joj ga nikada neće zaboraviti. 

Bile su priče kako je Karleuša ispljuvala moju pesmu. Ona žena nije ni znala da ja to pevam. Ona je jedna od velikih zvezda koje su meni ponudile pomoć kada je Indi bila u bolnici. Rekla mi je: "Slušaj, šta ti treba? Ako ti treba neka kinta, reci. Ne mora niko da zna." Cenim to! Nikada joj to neću zaboraviti. Nije morala to da uradi. Hvala joj - pričala je Edita.