04.11.2023.

09:43

Foto: Miloš Rafailović/shutterstock

Džet set

Odigrala vreli ples na podu, pa zanjihala kukovima, publika u transu: Raniji radovi Tee Tairović kruže društvenim mrežama, snimak postao viralan (VIDEO)

Tea je već poznata kao neko ko je i te kako nadaren za ples, te joj scenskog pokreta nikada ne manjka na nastupima. Ipak, u jednoj budvanskoj diskoteci pevačica je napravila potpuno neočekivan potez, a snimak je kasnije postao viralan na društvenim mrežama. 

Informer

 

U dugoj haljini koja je bila pripijena uz pevačicino zanosno telo, Tea je u jednom trenutku počela da se valja po podu i izvodi vreli ples zbog koga su muškarci iz publike pali u trans. 

Hit snimak sa njenog nastupa šeruje se mrežama i dalje, a na istom se vidi Tea koja gotovo leži na bini i vrti zadnjicom, dok joj kolega iz benda drži mikrofon, a ona peva.

Podsetimo, Tea Tairović važi za jednu od najvrednijih na našoj estradi, a njeni nastupi uvek su preplavljeni pomnim fanovima. Energični nastupi se prepričavaju mesecima, a ovaj ples zasigurno će ostati u dubokoj memoriji njenih obožavalaca.