04.11.2023.

14:38

Foto: printscreen instagram

Džet set

Nadica Ademov uživa u suvom luksuzu: Sve u mermeru, klavir, a nikad ne biste pogodili ko joj je prvi komšija

Pevačica Nadica Ademov nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu koju je dobila sa milionerom Damirom iz Nemačke. On je kupio stan u elitnom beogradskom naselju, gde sada zajedno uživaju.

Informer

 

Nadicin suprug ne voli da se eksponira u javnosti, a pažnju je privukao kada je pre nekoliko dana došao po suprugu i bebu u jednu privatnu kliniku, besnim automobilom marke "Porše".

Pevačica i njen milioner žive u jednoj od najluksuznijih zgrada na Novom Beogradu, popularnom oblakoderu u kojem žive mnoge poznate ličnosti, a neki od njih su Đoković i sin Lepe Brene.

Poznato je da novopečena mama ne voli da se hvali i pokazuje svoju imovinu, ali je sada na svom profilu objavila čak nekoliko slika i pokazala deo komfornog stana za čije opremanje su takođe dali više desetina hiljada evra.

Pored mermera i luskuznih detalja koji krase stan, veliku pažnju privlači i beli klavir koji krasi dnevnu sobu, čija vrednost nije poznata. Plišane mede i njeni portreti gotovo su svuda po stanu.

Podsetimo, Nadica Ademov se proslavila kroz takmičenje "Zvezde Granda", kada su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, a album prvenac izdala je 2022. godine.