05.11.2023.

16:24

Foto: informer.rs

Džet set

Totalna transformacija: Evo kako je Dušica Jakovljević izgledala na početku karijere (FOTO)

Voditeljka Dušica Jakovljević već čitavu deceniju pleni malim ekranima, a tokom tog perioda drastično je promenila svoj izgled.

Informer

 

Dušica danas važi za jednu od najpoznatijih i najomiljenijih televizijskih lica, a osim harizme, prepoznatljiva je po svom jedinstvenom stilu i frizuri, ali nije uvek tako izgledala.

Na malim ekranima pojavila se davne 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet", a Jakovljevićeva je tada imala dugu kosu u totalno drugačijoj boji, nego što je danas.

Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru, kao što to čini i danas, moglo bi se sa sigurnošću reći da je ona najviše eksperimentisala u odnosu na sva druga TV lica kada je u pitanju promena stila i frizure. Nakon emisije "Sve za ljubav" njena karijera počinje uzlaznom putanjom, a njen izgled da se menja. Pojavila se u emisiji "Audicija", vodila je "Pinkove zvedze" i "Pinkove zvezdice".

Podsetimo, Dušica Jakovljević posle deset godinama dala je otkaz na televitiji Pink. Kako saznajemo voditeljka koja je godinama vodila najpre rijaliti "Farma", a potom "Zadrugu", i "Elitu", rešila je da stavi tačku na karijeru na ružičastoj televiziji, na kojoj je svih ovih godina bila jedno od zaštitnih lica. Celu vest možete pročitati ovde.