06.11.2023.

14:05

Foto: Informer

Džet set

Marija Egelja prvi put sa suprugom i sinom u javnosti: Lepa voditeljka raznežila porodičnim fotografijama

Marija, koja i dalje uživa u porodiljskom odsustvu, uskoro će se vratiti na male ekrane i ponovo sugrađane informisati o vremenskim prilikama na televiziji "Pink". 

Informer

Voditeljka je odlučila da sa suprugom, nekadašnjim fudbalerom Aleksandrom Dabićem predstavi sina Aleksu u javnosti i ni ovoga puta nije krila koliko uživa u majčinstvu, kao i da je svoje vreme proteklih godinu dana u potpunosti posvetila upravo najvažnijim muškarcima u svom životu.

Informer

 

Lepa voditeljka čiji je sinčić napunio godinu dana, prošle godine u ovo vreme bila je presrećna zbog njegovog rođenja što je priznala i tada u svojoj prvoj izjavi koju je dala za medije:

- Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom - kazala je Marija koja vodi računa da što više uživa s porodiom, ako u Beogradu, tako i na Zlatiboru odakle je rodom njen suprug i gde rado odlaze da odmore. 

Informer