06.11.2023.

22:12

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Anabela Atijas za Informer odgovorila na provokacije Vesne Đogani: "Oni su moja prošlost!" (VIDEO)

Uvek zanosna, pevačica je na samom početku u intervjuu za Informer otkrila iz kog razloga je, kako su prisutni rekli, sve lepša. 

- Čula sam komentar da zračim. Energija koju ispoljavamo je najbitnija. Može žena da bude najlepša, ali ako zrači negativnom, sve pada u vodu. Radom na sebi u svakom smislu sam došla do toga da se osećam dobro u svojoj koži. Bože, zbog čega sam se sve ranije nervirala. Trebalo je da shvatim šta je bitno u životu. Danas ništa ne može da me izbaci iz koloseka.

Luna Đogani, njena naslednica, pre mesec dana porodila se i na svet je donela još jednu devojčicu.

Informer

 

- Ljubav bake prema unučićima je najveća. Ne znam ni kako bih opisala taj odnos. Mislila sam da je ljubav prema deci ludačka, ali je ovo još luđe. Nema šta nisam u stanju da uradim za njih. Popela bih se kao Spajdermen.

Mnogo se spekuliše o njenom odnosu sa Markom Miljkovićem, nakon skandaloznih scena kojima je javnost imala priliku da svedoči u rijaliti programu "Zadruga".

- Naš sukob je davna priča. Mnogo puta sam već govorila o tome. Ne bih se ni vraćala na to. Luna i Marko su u braku i imaju decu. Nema nikakvih problema među nama. Ne možeš ništa tolikoj ljubavi. Izašla sam iz svega toga bolja.

Informer

 

Zanimalo nas i je da li ćemo je ponovo videti u nekom sličnom televizijskom formatu.

- Što se mene tiče, ja sam završila sa tim.

Naposletku, Atijasova se osvrnula na izjavu Vesne Đogani da na proslavu rođenja malene Lane nije došla baš zbog nje. 

- Proslava nije bila moja. Bila je Markova. Svi smo bili pozvani. Ne vidim zašto sam baš ja bila problem. Ne želim da se bavim ljudima koji su moja prošlost - kaže Anabela Atijas za Informer.

Ostatak Anabelinog intervjua za Informer pogledajte u videu ispod.