07.11.2023.

21:52

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

Džet set

Marina Tadić osula paljbu po mlađoj generaciji: Njihovi tekstovi veze sa životom nemaju, ne znam ni šta peva Nući (VIDEO)

Pevačica Marina Tadić posle dužeg vremena pojavila se na jednom prestoničkom dešavanju, a odmah po dolasku na crveni tepih obratila se okupljenim medijima, među kojima je i ekipa Informera.

Za početak, Marina je istakla koje pijanstvo joj je bilo najgore u životu, te da li u globalu voli da popije.

- Uvek sam volela da pijem, ali ne nešto preterano. Uvek da mi bude lepo. Nekada sam pevala skoro šest dana u nedelji. Jedna, dve čašice su uvek dobrodošle za raspoloženje. Sećam se da mi je najgore pijanstvo bio neki moj rođendan, mislim oko tridesete.

Informer

 

Naposletku, Tadićeva je progovorila o muzičkim trendovima koji vladaju u Srbiji, a prokomentarisala je i medijske napise da joj se ne dopada rad pevača i producenta Henija.

- Ja nikada Henija nisam kudila, ja sam rekla da se on meni baš sviđa. Ispalo je da sam njega kudila. Više sam govorila o novom trendu muzike. Nućija ne poznajem, ne znam ni šta on peva. Danas nema muzike, ali to traje od devedesetih. Kada sam ja počinjala, ipak, bilo je dobrih melodija. Sada imamo samo ravnu kompjutersku liniju. Pre smo imali neki aranžman, sada čovek nema za šta da se uhvati. Tekstovi neki koji veze nemaju sa životom. Vi danas ne slušate pesme tih koje smo spomenuli, nego one od pre 20 godina - kaže Marina Tadić za Informer.

Ostatak intervjua pogledajte u videu ispod. 

Tagovi: