09.11.2023.

09:10

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Nina Seničar proslavila ćerki rođendan: Zagrlila naslednicu i poljubila je u usta, slavni se odmah oglasili (FOTO)

Nina je kupila šarene balone i dekoraciju sa motivima sirena, a zatim je pozirala zagrljena sa mezimicom. 

Među prvima čestitke su joj uputile Jelisaveta Orašanin, Marija Kilibarda, Ana Stanić, Aleksandra Tomić i Nataša Aksentijević. 

Suprug, kada je slobodan, dođe u Beograd na nekoliko dana da vidi nju i ćerkicu. Lakše mu je zbog aerodroma da bude u Beogradu, pa su svi u hotelu. Ovde ga nikada nisam video, ali verovatno je dolazio da vidi njen rodni grad. Njihovo venčanje u Italiji je bilo intimno i mislim da iz Novog Sada skoro niko nije išao. Možda bude jedno srpsko, da zet vidi kako izgleda srpska svadba - rekao je Ninin komšija za Blic. 

Informer

 

Prema rečima meštana sada je viđaju češće jer snima seriju "Popadija".

- Uvek je nasmejana i pristojno se javi. Nije mi bila simpatična kada je vodila "Tvoje lice zvuči poznato", dosta je grešila. Više sam gotivio Kilibardu u toj ulozi. Nina je zadržala lepotu. Dolazi tu sa ćerkicom, ali supruga nikada nisam video. Poznajem jednu njenu drugaricu sa kojom se druži i niko njega nije upoznao od tog društva, lik je svetska faca i verovatno živi neki drugačiji život. Ona bude ili ovde kod roditelja ili u hotelu u Beogradu, zavisi kako joj lakše - rekao je jedan od poznanika. 

Tagovi: