Autor: Informer/K.Ć.

09.11.2023.

11:55

Foto: printskrin drustvene mreze

Džet set

"Au, kakva neprijatnost": Aco Pejović odbio Slađin bakšiš, zbog njegove reakcije "gore" društvene mreže

U jednom poznatom restoranu u Beogradu, pored porodice i prijatelja, došlo je i pola estrade na proslavu Sofijinog rođendana.

Aco Pejović je bio sa suprugom Biljanom, Jana Todorović sa ćerkom Kristinom Džulijan, Saša Matić došao je u pratnji svoje žene Anđelije. Ubrzo su stigli i Peđa Medenica, Vanesa Šokčić, Slađa Alegro, Snežana Đurišić, Emir Habibović, Zlata Petrović.

Za dobru atmosferu bili su zaduženi Emir Habibović, Jana Todorović i Nikola Ajdinović, a kako je veče odmicalo, sve više kolega se latilo mikrofona.

Informer

 

Na društvenim mrežama sada kruži snimak sa velikog slavlja. Naime, Aco Pejović je zapevao "Sve ti dugujem", a Đanijeva Slađa je pokušala da mu da bakšiš i to novčanicu od 500 evra. Ono što je mnoge začudilo je reakcija Pejovića. Aco je samo odmahnuo rukom i nije želeo da uzme novac Zatim je Đani pokušao da uzme mikrofon, ali je Slađa sudeći po snimku htela da sluša Acu, te mu je vratila mikrofon.

"Ali Slađina faca kad on odbija je sve", "Au, kakva neprijatnost, hahaha", "Nije baš sve u parama", "Gospodin čovek, došao kod prijatelja, nije na tezgi", samo su neki od komentara.

Podsetimo, ćerka Đanija i Slađane Trajković, je proslavila punoletstvo u jednom elitnom restoranu u Beogradu.

Informer

 

Pred kamerama, ponosna majka Slađa je otkrila šta su poklonili svojoj naslednici.

- Dobila bi Porše da je položila vožnju, ali pošto nije, dobila je stan. U Beogradu na vodi, naravno. Pa gde bi nego pored roditelja? - izjavila je Trajkovićka.