Autor: Informer/K.Ć.

10.11.2023.

08:45

Foto: informer.rs

Džet set

Ovu fatalnu brinetu Peđa Blizanac pokušava da osvoji! Ima troje dece, a izgleda kao bomba: "Smatram da tu postoji šansa"

Blizanac Peđa Jovanović ima troje dece sa Anom Jovanović. Pevač je u jednoj emisiji priznao da je mnogo grešio i da razume zašto ga je superuga ostavila. 

Pevač je otkrio da se odao alkoholu, te da nakon svirki je lagao suprugu da mora još da radi, a u stvari je ostajao da pije sa društvom. Ana to više nije htela da trpi, te ga je ostavila, ali Peđa priznaje da je i dan danas ona jedna jedina i da će je zauvek voleti, kao i da čini sve kako bi je ponovo osvojio.

- Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preoboleo, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - rekao je Peđa u emisiji "Magazin In".

Ostaje nam da vidimo da li će pevač ispeti u svojim namerama.