10.11.2023.

16:45

Foto: Informer

Džet set

Šta to radiš crni sine? Paparaco Informera uhvatio Nenada Okanovića kako krši zakon (FOTO)

Informer paparaco uhvatio je glumca Nenada Okanovića, poznatijeg kao Sin Dragan iz čuvene serije Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja", kako prelazi pešački prelaz jedne od beogradskih ulica.

Ništa to ne bi bilo čudno da proslavljeni glumac tom prilikom nije kršio zakon, i to naočigled šokiranih prolaznika. Naime, on je sve vreme razgovarao mobilnim telefonom, a opšte je poznato da je razgovor mobilnim telefonom prilikom prelaska pešačkog prelaza zakonom strogo zabranjen. Glumac je bio u društvu svog kolege glumca i voditelja Bojana Ivkovića, ali s obzirom na to da je Okanović sve vreme razgovarao, njih dvojica usput nisu razmenili mnogo reči.

Informer

 

Nekoliko prolaznika je glumcu čak i doviknulo da krši zakon i da bi trebalo da prekine razgovor, ali on je samo nastavio svojim putem, ne mareći za to što su sve oči uprte u njega. Iako smo apsolutno sigurni da je imao i više nego dobar razlog, što se vidi i po njegovom izrazu lica, ipak se nadamo da mu se ovako nešto neće ponoviti.

Inače, prema Zakonu za bezbednost saobraćaja na putevima, kazna za korišćenje mobilnog telefona tokom prelaska pešačkog prelaza iznosi 3.000 dinara, što znači da bi Nenad Okanović, da ga je umesto našeg paparaca uhvatila saobraćajna policija, morao da izdvoji ovu sumu i plati prekršaj.

Pogledajte još fotografija: