13.11.2023.

21:36

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Nemam udvarače ni na nastupima": Ivana Nikolić važi za pravu bombu, ali se godinama susreće sa ovim problemom

Na samom početku priznala je da kao i većina žena izuzetno uživa u kupovini garderobe.

- Garderobu jako volim, ali omiljeni komadi su mi jakne. Kad imaš dobru jaknu sve drugo možeš da ukombinuješ kako god. Nosim na patike, štikle, čizme... - rekla je Ivana i otkrila da joj brendovi nisu bitni:

- Potpuno je nebitno da li nosim nešto što je skupo, markirano... Imam dosta stvari koje su jako pristupačne, 1.000 - 1.500 dinara i te stvari su mi najdraže.

Nikolićeva je prokomentarisala navode da je nakon raskida u finansijskim problemima.

Informer

 

- Evo me tu večeras iako nemam kinte. Šalim se. Dobri su ti natpisi za marketing pred moju novu pesmu, samo mi je žao što su ljudi stvarno pomislili da je to istina, pa su me drugarice iz škole zvale da mi pošalju novac. Tu sam s vama, nisam dekintirana još uvek - rekla je Ivana kroz osmeh.

Pevačica je prokomentarisala i svoj ljubavni status.

- Ja sam uvek u odličnom ljubavnom statusu. Nije komplikovan, nisam razvedena, nisam udata, sve je super, sama sa sobom sam u ljubavi. Fokusirana sam na karijeru, ne razmišljam o braku i o deci. Nema udvarača, nema ni na nastupima, jer ima mnogo žena na mojim nastupima zbog čega mi je mnogo drago. Čekam udvarača, ali pravog. Ne onog "preko Instagrama". Muvale su me i žene, one su čak i slobodnije u tom smislu, i preslatke su - rekla je Ivana.