15.11.2023.

17:25

Foto: ATAimages

Džet set

Jelisaveta Orašanin nakon sabraćajne nesreće izgubila bebu! Glumica sada prvi put progovorila o tragediji koju je preživela

Jelisaveta Orašanin sada je prvi put progovorila o tragediji koju je preživela pre četiri godine kada je izgubila bebu. 

Naime, Jelisaveta i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić nakon venčanja želeli su da postanu roditelji, ali zbog niza problema, morali su da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji. 

Informer

 

Glumica je otkrila da je za godinu dane prošla kroz četiri procesa vantelesne oplodnje koji nisu prošli uspešno, ali na svu sreću, nakon petog pocesa glumica je otala trudna. Nakon pregleda Jelisaveta je saznala da nosi blizance, međutim, glumica je doživela saobraćajnu nesreću nakon koje je izgubila jednu bebu. 

- Petru sam dobila iz petog puta. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj, i prolazila sam kroz razne faze. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo smirila, ali imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - istakla je glumica koja je danas osim ćerki majka i jednog sina. Sin Bogdan stigao je dve godine posle mamine i tatine princeze, što je dobrim delom uticalo na to da se zaboravi činjenica da je Jelisaveta Orašanin četiri godine ranije izgubila bebu.