15.11.2023.

18:25

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Elma progovorila o ćerkinom dečku iz Katara: Dopada mi se zet, peva moje pesme i uči srpski

Na samom početku, otkrila je kako teku pripreme sa bendom sa kojim će nastupiti 31. decembra.

- Mi smo uigran tim, nemamo pripreme, kad su ta deševanja oko Nove godine gledam samo koju haljinu da obučem - kaže pevačica i dodaje da uživa u novogodišnjoj noći: 

- Svaki doček je lep, volim zabave i kontakt sa publikom. Svaki doček mi bude top. Nisam ranije pevala puno dočeka, osim ako je bila neka dobra ponuda i uvek sam bila sa porodicom, nkad nisam bila sama. Ćerka sada ide na doček sa svojim društvom.

Elma kaže da još uvek ne zna da li će njena ćerka Hulija krenuti njenim stopama.

- Nekad želi da se bavi muzikom, nekada je to u drugom planu, koncentriše se na neke druge stvari... Bilo bi mi žao da se ne bavi muzikom, jer je stvarno veliki talenat, ali ako izabere neki drugi put svakako ću ja to podržati. Uradile smo taj neki duet, bilo je interesantno, bukvalno je nasledila moju boju glasa - rekla je ona i prokomentarisala ćerkinog dečka:

- Njen dečko je iz Katara, ali nije šeik kao što su pisali. Dopada mi se zet, voli moje pesme, uči da ih peva i uči srpski. On još uvek ne priča srpski, ali moja ćerka je poliglota i njih dvoje se trenutno sporazumevaju na engleskom i arapskom.