20.11.2023.

16:42

Foto: e-stock

Džet set

"Bože, hvala ti na svemu": Nadica Ademov presrećna, pevačica ima veliki razlog za slavlje, grli naslednicu, a osmeh sa lica ne skida

Pevačica i bivša takmičarka "Zvezda Granda", Nadica Ademov porodila se pre tri nedelje i na svet donela devojčicu kojoj su njen partner Damir i ona dali ime Melina, što u prevodu sa latinskog znači slatka. 

Informer

 

Mlada mama je sada na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa naslednicom i tom prilikom raznežila brojne pratioce. 

Nadica i Damir su pre samo sedam proslavili godišnjicu ljubavi, a pevačica je juče imala još jedan razlog za slavlje. Naime, pevačica je proslavila svoj 27. rođendan i tim povodom je objavila sliku sa slavljenicom iz porodičnog doma, a tu je bila i torta sa svećicama. 

Informer

 

- Moja želja je ostvarena, Bože hvala ti na svemu. Hvala svima na prelepim čestitkama. Voli vas vaša Nadica Ademov - napisala je Nadica. 

Podsetimo, pevačica Nadica Ademov je dobila dete sa biznismenom Damirom iz Nemačke, sa kojim se zabavlja oko tri godine. Pisalo se o tome da je misteriozni muškarac miloner i da Nadicu čuva kao malo vode na dlanu, a nedavno joj je poklonio i skupoceni automobil marke Porše. Damir je stariji, kršni i moćni muškarac, kog Ademova ne prikazuje često na društvenim mrežama.