25.11.2023.

06:20

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Skinula grudnjak i sve pokazala! Sindi Models objavila provokativnu fotografiju, mreže se usijale zbog poslednje objave pevačice (FOTO)

Od prvog pojavljivanja na estradi, Ivana Stamenković Sindi skrenula je pažnju javnosti na sebe, a najveću popularnost je stekla devedesetih kada je bila članica grupe "Models".

Informer

 

Pevačica je aktivna na Instagramu gde svakodnevno kači svoje provokativne slike i snimke, što uvek izazove veliku buru komentara i reakcija. 

Sindi je poslednjom objavom na profilu zagolicala maštu muškarcima. Ona je na sebi imala kožne pantalone koje je malo spustila, a podigla bodi, pa su joj se videli kukovi. Ipak, ono što je svima zapalo za oko jeste to da pevačica ispod bodija nema grudnjak, pa se na slici mogu videti i njene bradavice.

Informer

 

Podsetimo, Sindi se nedavno prisetila periodu kada su ona i devojke iz grupe "harale estradom".

- Kad smo izbacile pesmu "Pare, pare" svi su bili ljuti na nas, kako smo bile bezobrazne i kako možemo o tako nečemu da pevamo, a mi smo se samo zezale, a sad je, vidim, to ozbiljno uzelo maha. Sada ovi mladi pevaju, svaka druga pesme su pare, kola. Znale smo, ja se zezam da smo videle šta će u budućnosti biti aktuelno - rekla je ona.