Autor: Informer/K.Ć.

27.11.2023.

22:05

Foto: Informer

Džet set

"Neću je više nikada ugostiti!": Srpska voditeljka besna zbog Selme Bajrami i dvoglavog orla, donela momentalnu odluku!

Da podsetimo, pevačica Selma Bajrami nedavno je u Sarajevu pevala albansku pesmu i pokazivala dvoglavog orla koji je znak Velike Albanije. Nakon što je snimak ugledao svetlost dana, Selma je izazvala veliki gnev srpskog naroda, te su se i mnoge javno ličnosti oglašavale na tu temu.

Voditeljka Dragana Katić sada je pred kamere Informera iznela kristalno jasno mišljenje o Selminom skandaloznom ponašanju.

- Odmah ću reći, ja jako odvajam onaj muzički deo i politički. Ona je u muziku ubacila politički deo. Postoji patriotska pesma i ja poštujem iste svih naroda i narodnosti, ali političke provokacije nisu bile potrebne. Što se mene tiče ja je ne bih ugostila više - rekla je Dragana Katić.

Da li ste za to i da joj se zabrani ulazak u Srbiju nakon ovog skandala?

- Neka razmišljaju oni koji trebaju da razmišljaju o tome i koji će njen postupak oceniti kao politički. Pitanje je sada da li je to bilo u sklopu jenog šou programa ili se dodvoravala pristalicama, te informacije nemam, ali je jedna stvar patriotizam i ok je da pevaš pesmu koju je pevala, ali huškačke pesme i provokacije te vrste ne, posebno sada u ovom trenutku gde smo. Ja mislim da njoj posle toga što je pokazala nije mesto ovde - rekla je voditeljka i nastavila:

Informer

 

- Nju su snimali i ona je to znala i to je na neki način bila provokacija. Jedna stvar je kada neku patriotsku pesmu otpevate negde na javnom mestu, a druga stvar je kada vi određenim znakom i ponašanjem učinite to što ste učinili.

Popularna voditeljka se osvrnula i na situaciju sa Dejvis kupa i našom reprezentacijom koja se predstavila uz pesmu "Veseli se srpski rode", a onda su ti snimci obrisani sa zvaničnih kanala organizatora. 

- Novak Đoković nailazi na sve ovo jer smo u svetu mi godinama satanizovani i zato što se o nama govorilo kao o uzurpatorima, osvajačima, onima koji su prvi počinjali ratove. Ja ne mislim da je on svojim patriotizmom nekoga ugrozio. Kada je trebalo da se pokaže na delu, on se i pokazao. Ja se uvek setim kada su bile poplave i kada je on svoj novac koji je osvojio na turniru u Rimu dao i Srbima i Hrvatima i Bosancima, svima koji su bili ugroženi. On je svoje poštovanje naroda i nacija pokazao, a to što on peva "Veseli se srpski rode", jer svi imaju u svojim himnama nešto što govori o patriotizmu, nema nikakve veze. On nikoga ne provocira.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta.