Autor: Informer/K.Ć.

27.11.2023.

23:30

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Ja se sa decom ne raspravljam!" Radiša Urošević progovorio o odnosu sa Karleušom, pa spomenuo i skandalozno ponašanje Selme Bajrami

Kažu da prijateljstva na estradi nisu moguća, kako to komentarišete?

- Malo ste me iznenadili sa tim da nema prijateljstva na estradi. Ja se bavim 50 godina ovim poslom i nema toga sa kojim ja nisam dobar. Ja volim da se šalim i na svoj i na njihov račun. Nisam sujetan i vodim računa, ne želim da ulazim u priču gde bi mogao da se neko naljuti na mene. 

Sada ste rekli da ste sa svima u dobrim odnosima, jel to znači da ste se pomirili sa Jelenom Karleušom?

- Ja se sa Jelenom nikada nisam svađao. Ona je dete moje dobre prijateljice Divne Karleuše sa kojom sam ja bio mnogo dobar drugar i prijatelj. Jednostavno ja sa "decom", tako ja volim da kažem jer je znam kada je bila mala, nikada se nisam svađao niti ulazim u neku raspravu sa bilo kim, a pogotovu sa Jelenom.

Kako komentarišete skandalozno ponašanje Selme Bajrami?

- Pevači ne trebaju da se mešaju u politiku. Oni trebaju da pevaju svim ljudima bez obzira ko je u kojoj stranci, to njih ne treba da zanima.

Da li ste za to da joj se zabrani ulazak u Srbiju?

- Ja se tu ne pitam i ne mešam, ne volim nikome da branim ništa. Svako ko radi, kako radi tako i prođe u životu.

Podsetimo, nedavno je isplivao snimak bosanskohercegovačke pevačice Selme Bajrami na kojem je pevala albansku pesmu i pokazivala dvoglavog orla koji je znak Velike Albanije.